OVER GROENEVELD KEUKENS SCHEVENINGEN

‘Dé keukenspecialisten van Scheveningen.’ Zo noemen we ons graag en dat zijn we ook. We gaan geen enkele uitdaging op keukengebied uit de weg. Door onze jaren lange ervaring is er altijd een passend advies voor u. Ons goed ingespeelde team laat u nooit zitten. Alles wat keukens aangaat hebben we in huis zodat we u snel en vakkundig kunnen servicen!

Ontstaan van de passie

Groeneveld Keukens Scheveningen is een kleinschalig familiebedrijf met een grote passie voor keukens. Eind jaren tachtig door vader Elbert Groeneveld gestart als klein onderhoudsbedrijf. Na de komst van zoon Patrick eind jaren negentig doorgegroeit tot ‘5 Sterren Onderhoud P&E Groeneveld’. Al snel bleek dat keukens installeren toch wel de favoriete bezigheid van Patrick was. Zo specialiseerden vader en zoon Groeneveld zich geheel in keukens en veranderden hun naam in Groeneveld Keukens.

Familiebedijf

Moeder Corrie verzorgt de administratie en het familie bedrijf wordt compleet als begin 2012 schoonzoon en zwager Leo van der Weiden toetreedt als mede firmant. Hij neemt een gedeelte van de montage, service en administratie op zich. Als kers op de taart levert Andrea (Bakeshop Andrea), de vrouw van Patrick, een mooie felicitatietaart bij aflevering van een nieuwe keuken. Zo vullen wij elkaar perfect aan, schakelen snel en wordt u niet van het ’keukenkastje’ naar de muur gestuurd! Maak kennis met ons.

Onze unieke werkwijze

1
2
3
4
1

Wat is het idee?

2

Zelf uw perfecte opstelling maken

3

Vertaling naar 3D impressie

4

Het eindresultaat!

De mooiste keukens maken we en dat doen we graag samen met u als opdrachtgever. In onze multifunctionele en gezellige showroom hebben we alle middellen, stalen, inspiratie en tijd om samen met u uw nieuwe keuken op te stellen. 

Stap gerust binnen op vrijdag of zaterdag!

De enige echte Groeneveld keukens van Nederland!