KEUKENS OP MAAT

Of u nu een standaard keuken zoekt of een complete inbouwkeuken, we helpen u graag om uw wensen passend te maken. We leveren uitsluitend Duitse topkeukens met veel keuze in model, kleur en apparatuur.  

Graag adviseren wij u persoonlijk. Waarbij wij niet alleen op het budget en uiterlijk letten, maar ook op het gebruiksgemak van uw nieuwe droomkeuken.

Ieder zijn stijl

De stijl bepaalt het karakter van uw keuken. Dat is uw uitgangspunt en vanaf daar kunt u verder uw keuken invullen en samenstellen. We hanteren 4 stijlen: Modern, Klassiek/Landelijk, Greeploos en Industrieel.

Vele mogelijkheden

Stijlen, kleuren, vormen, materialen, apparatuur met de modernste snufjes. Bijna alles is mogelijk. Zolang de keuzes praktisch zijn en binnen het budget passen. We helpen u graag de goede keuzes te maken.

Montage en installatie

Naast monteren, installeren we ook keukens. Dat doen we samen met Roos & van der Kroft aannemers. Zoals  het demonteren en afvoeren van uw oude keuken, breken, loodgieterswerk, electra, stucen, tegelen etc. U heeft maar één aanspreekpunt!

Aanrechtbladen en tafelbladen

Multiplex

Multiplex aanrechtbladen zijn opgebouwd uit een paar op elkaar gelijmde watervaste houtlagen. Hierop is laminaat gelijmd. Dit laminaat is in honderden verschillende patronen en tinten te verkrijgen. Standaard zijn deze bladen 32mm dik en hebben aan de voorzijde een kleine waterkering. We bestellen en maken de bladen zelf op maat. Ook de spoelbak vrezen doen wij in onze eigen werkplaats. Dit betekent dat de multiplex aanrechtbladen heel snel geleverd kunnen worden tegen een zeer scherpe prijs.

Ceramistone®

Ceramistone® is keramisch materiaal met een dikte vanaf 10 mm. De uitstraling is strak, industrieel of natuurlijk. Tegenwoordig bieden wij Ceramistone® ook in lichtgewicht aan. Dit product bevat alle eigenschappen van een perfect werkblad. Het is volledig bestand tegen vlekken. Denk aan vetten, zuren én zelfs aan agressieve middelen zoals chloor. Ook is Ceramistone® hittebestendigheid tegen hete pannen. Door de gesloten samenstelling trekt er geen vuil in de oppervlakte. Ceramistone® is eenvoudig te reinigen en dus uitermate hygiënisch.

Natuursteen

Natuurstenen keukenbladen zijn puur natuur, robuust en voldoen aan hoge functionele eisen. De werkbladen worden gewonnen uit eeuwenoude rotsformaties en geselecteerd op de beste kwaliteit. De bladdiktemogelijkheden zijn 3 tot 10 cm met verschillende randafwerkings- en oppervlaktemogelijkheden. De spoelbakmogelijkheden zijn rvs, steen en retro-tegelspoelbak.

Composiet

Cosmostone® bestaat uit 94% kwarts en 6% hars. Dat maakt Cosmostone® zowel duurzaam als hygiënisch en makkelijk in het gebruik. Cosmostone® is verkrijgbaar in prachtige natuurlijke unistructuren, granietstructuren of met Bling-Bling. U heeft daarbij de keuze uit diverse oppervlaktebewerkingen. Bladdikte van 3 cm tot 15 cm.

Rugwanden

Glas of Aluminium

Glas is een mooi product en zeer gebruiksvriendelijk. Met keuze uit tal van Ral kleuren zit uw kleur er zeker bij.  Glas wordt Thermisch gehard en kan dus zeker tegen hitte. Ook hebben wij 3 mm dikke aluminium platen die in een Ral kleur worden gespoten. Dit mooie product is hittebestendig en door de speciale Teflon Coating optimaal in onderhoud.

HPL kunststof

Kiest u voor een kunststof aanrechtblad, dan is de mogelijk daar om de rugwand in dezelfde kleur door te trekken. Met keuze uit meer dan 200 kleuren en prints is dit een zeer onderhoudsvriendelijke rugwand. Let op: deze rug wand kan niet tegen hitte en wordt daarom achter de kookplaat voorzien van een RVS rug plaat of een back board safer.

Ceramistone®

Ceramistone® is keramisch materiaal. Een Ceramistone® rugwand is de rugwand bij uitstek. Hitte-, kras- en zuurbestendig, dus zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Stuuc met Wapex

Een trend is de keuken rugwand glad te laten stucen en daarna te laten behandelen met Wapex (een afneembare verf). Dit is echter wel vakwerk. Voor Wapex en overige schilderwerkzaamheden werken wij samen met Gillian van Hollandsche Schilderwerken. Let op: een muur die alleen is gestuct is natuurlijk wel kwetsbaar voor deukjes en krassen.

Fotowand

Altijd al een mooie foto of print als rugwand willen hebben? Nu is de mogelijkheid daar! Een 3 mm dikke aluminium plaat met een echte fotoprint ook met een aluminium look. Goed hittebestendig (wel vlam/pan contact vermijden). Dit product leveren wij in samenwerking met Visualls.

Tegels

Wat vroeger de meest voorkomende rugwand was, zijn wandtegels. Hardgebakken klei met een glazuur top laag in diversen maten en kleuren te krijgen. Vele soorten en tinten zijn er met of zonder decoratiestrip. Tegels zijn de laatste jaren sterk gedaald in keuze, waar de rugwanden juist meer gekozen worden. Dit heeft vooral te maken met het schoonmaak gemak die een rugwand heeft. Voor tegels werken wij samen met Jan Groen Tegelcentrum in Bleiswijk dus keuze genoeg.

Merken apparatuur