MEER DAN KEUKENS

Groeneveld Keukens Scheveningen levert meer dan alleen keukens. Onze oorsprong ligt bij timmerwerkzaamheden en installatie van keukens. Als iets echt op maat moet worden gemaakt, zoals een mooie kledingkast of echt houten tv meubel, dan werken wij daarvoor samen met Mike van www.mikeyswood.nl. Ook leveren we apparatuur los. Met of zonder installatie.

Afzuiging en recirculatie

Als u gaat koken en de afzuigkap gebruikt dan zuigt u lucht uit de ruimte. Om de afzuigunit optimaal te laten werken is het verstandig om een raam of een deur op een kier te zetten, zodat hier ook weer lucht naar binnen kan komen. Dit bevorderd de luchtstroom en de afzuiging.

Om te testen of de afzuigkap nog goed afzuigt, kunt u een velletje A4 papier gebruiken. Als de afzuigkap op de hoogste stand staat mag het velletje niet vallen anders is de afzuiging niet voldoende. De filters kunnen vuil zijn, het rooster verstopt of er is te weinig ventilatie. Vervang de filters of zet dan een raam of deur op een kier.

Volgens het bouwbesluit van 2015 mag er geen vaste afvoer voor de afzuigkap meer naar buiten worden gemaakt. Ook in woningen met een centraal afzuigsysteem of warmte terugwin systeem mag dit niet. Een motorloze afzuigkap aansluiten op het centrale systeem of de afzuigkap laten recirculeren, werkt in de meeste gevallen niet goed genoeg. Tijdens het koken beslaan de ramen en wordt de keuken vet.

Daar hebben wij nu een oplossing voor: het Plasmamade® actieve koolstoffilter. Het filter wordt op de afzuigunit aangesloten en wordt automatisch ingeschakeld wanneer er een luchtstroom is. U hoeft dus alleen de afzuigkap aan te zetten als u gaat koken, de rest gaat vanzelf. We vertellen u er graag meer over!

Maatwerk kasten

Kasten

We maken maatwerkkasten zoals kledingkasten, dressoirs en TV-kasten. Veel is mogelijk. Heeft u een open keuken en u wilt een bijpassende kast in dezelfde stijl als uw keuken? Vraag het ons!

Bedombouw met kasten

Ook in uw slaapkamer kunnen we meer kastruimte creëren door een bedombouw met kastenwand. Geheel op maat en met keuze uit de frontjes van ons keukenassortiment wordt het altijd fraai.

Wasmachine ombouw

     Altijd al de wasmachine en droger op werkhoogte gewild. Dit kan met een mooie ombouw waarbij de machines op perfecte werkhoogte staan. Deze meubels hebben wij in diverse kleuren.

We maken er altijd iets moois van!