Bladen

LET OP: 19 juli - 11 augustus gesloten

Vrijdag 10:00h - 16:00h
Zaterdag 10:00h - 16:00h                                                                                               Haringstraat 36-38                                        2586 XZ Scheveningen                      Telefoon:  070 352 15 98                         Email : info@groeneveldkeukens.nl                                                                                  Patrick: 06 22 39 82 49                                 Elbert: 06 51 37 39 54                                   Leo: 06 51 88 57 01                                     Corrie: 06 52 40 55 46

BTW nummer:  NL805965920B01
IBAN nummer: NL42 ING B000 2671129

"Algemene Leveringsvoorwaarden"

 • Korte levertijd
 • 5 tot 8 jr garantie op apparatuur
 • 10 jr garantie op installatie

Aanrechtbladen en tafelbladen:                               

Multiplex:

Multiplex aanrechtbladen zijn opgebouwd uit een paar op elkaar gelijmde watervaste lagen.Hierop is een HPL gelijmd. HPL staat voor High Pressure Laminate en is in honderden verschillende patronen en tinten te krijgen.Standaard zijn deze bladen 32mm dik en hebben aan de voorzijde een kleine waterkering.Ook bestaat de mogelijkheid om er een vlakblad van te maken.De 32 variant wordt dan op gedikt tot de gewenste dikte en de voorzijde wordt dan afgeplakt met ABS, een zeer stevig kunststof. voor de 32mm variant bestellen wij standaard lengtes en maken de bladen zelf opmaat. Ook de spoelbak invrezen doen wij in onze eigen werkplaats. Dit betekend, dat de multiplex aanrechtbladen zeer snel geleverd kunnen worden tegen een zeer scherpe prijs.

Ceramistone®: 

Ceramistone® is hèt materiaal van de toekomst en wordt voor ons geproduceerd door Kemie Natuursteen in Asten. Ceramistone® is keramisch materiaal met een dikte vanaf 10 mm twee laags verlijmd keramiek met een vezel versterkte mat in het midden. De voorzijde wordt op gedikt en in verstek gemaakt, wat voldoet aan de hoge eisen die u aan uw werkblad stelt. De uitstraling is strak, industrieel of natuurlijk. Door de toepassing van nieuwe technieken kunnen wij Ceramistone® nu in lichtgewicht aanbieden. De onderzijde wordt op gevuld met een foam en kunststof onderlaag, waardoor de bladen gemakkelijk te monteren zijn aan de kasten. De voordelen daarvan in levering en montage kunt u raden. Dit als extra op de unieke eigenschappen van dit Hightech materiaal. Dit product bevat alle goede eigenschappen die je van een werkblad kunt wensen. Als we het in de keukenbranche over vlekbestendigheid hebben, denk u aan vetten en zuren én zelfs aan agressieve middelen als chloor! Ceramistone® is daartegen volledig bestand. Ook de hittebestendigheid een pré! U schuift de hete pan zo van het fornuis op de aanrecht. Door de gesloten samenstelling trekt er geen vuil in de oppervlakte, is Ceramistone® eenvoudig te reinigen en dus uitermate hygiënisch.

 

 

 

Natuursteen:

Natuurstenen keukenbladen zijn tijdloos, robuust en voldoen aan hoge functionele eisen. Door te variëren met de oppervlakte- en randafwerking past natuursteen in elke gewenste sfeer. De werkbladen worden gewonnen uit eeuwenoude rotsformaties en geselecteerd op de beste kwaliteit.

 • Samenstelling: 100% natuurprodukt, stollings- en metamorfe gesteente door de aarde gevormd.
 • Bladdiktemogelijkheden: 3 tot 10 cm.
 • Randafwerkingsmogelijkheden:
  recht, waterkering en gefrijnd.
 • Oppervlaktemogelijkheden:
  gepolijst, gezoet en anticato.
 • Spoelbakmogelijkheden: rvs geïntegreerd, rvs onderbouw, steen onderbouw, steen frontbouw en Retro tegelspoelbak.
 • Bladlengte-mogelijkheden:
  tot max. 270-310 cm. (variërend per partij)
 • Bladdiepte-mogelijkheden:
  tot max. 130-180 cm. (variërend per partij)

Composiet:

Cosmostone® bestaat uit 94% kwarts en 6% hars. Dat maakt Cosmostone® zowel duurzaam als hygiënisch en makkelijk in het gebruik. Cosmostone® is verkrijgbaar in prachtige natuurlijke unistructuren, granietstructuren of met Bling-Bling én u heeft daarbij de keuze uit diverse oppervlaktebewerkingen. Bladdikte van 3 cm tot 15 cm.